Nieuws

<b>Kaartverkoop</b> bijna van start!

Kaartverkoop bijna van start!

Neem aanstaande woensdag een uitgebreide pauze want om 12.00 uur gaan de tickets voor alle films, de felbegeerde workshops en food events in de voorverkoop. Vorig jaar zorgde dit voor een onverhoopte virtuele file, dus dit jaar zijn we goed voorbereid!

Kaarten voor de workshops zijn alleen in de voorverkoop beschikbaar en waren vorig jaar in rap tempo uitverkocht. Trouwe FFF-fans weten dat ze hier dus snel bij moeten zijn. Vis je achter het net? Dan kun je altijd nog meedoen met de doorlopende skills workshops waarvoor op de dag zelf wél kaartjes aan de deur te koop zijn. 

Nieuw dit jaar zijn de food events, combinaties van een film met lunch of ontbijt. Bekijk deze events maar even goed want we hebben een heel bijzondere keukenbrigade te gast. Voor alle films houden we losse kaarten apart om aan de deur te verkopen.

Natuurlijk zijn er ook genoeg dingen waar helemaal geen tickets voor nodig zijn: De lezing The Hamburger Scenes bijvoorbeeld, de keynote van Mark Bittman, de talkshow FFF Live en de kinder K'EETQUIZ! - bijvoorbeeld. Klik hier voor een volledig overzicht van de events. 

Het restaurant is op alle dagen geopend van 12.00 tot 22.00 uur (zondag tot 21.00 uur) met uitzondering van de momenten waarop de food events plaatsvinden. Voor het restaurant kun je niet reserveren dus blijft het voor iedereen spontaan mogelijk om het geweldige driegangenmenu van Joris Bijdendijk en Samuel Levie te proeven.

Genoeg voor nu: besluit wat je wil gaan doen of zien, zorg dat woensdag om 12.00 uur klaar zit en koop je kaarten via onze website!


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus