events

FFF LIVE

FFF LIVE

Talkshow | Samuel Levie | 90 min | Nederlands en Engels gesproken
Voorstelling: zaterdag 23 maart 20:00 | Rabozaal (SK/3)

Tijdens het Food Film Festival gebeurt in drie dagen tijd zoveel; de inhoud, energie en smaken daarvan in één talkshow vangen lijkt onmogelijk. Niet voor Samuel Levie, hij gaat dat namelijk gewoon doen. FFF LIVE is een dwarsdoorsnede van het festival waarbij alle onderdelen van het festival op een vermakelijke manier aan bod komen. 

In deze theatrale talkshow stappen we bijvoorbeeld op de fiets met Carolyn Steel (auteur van de bestseller Hungry City) om te zien hoe voedsel de opbouw van Amsterdam heeft bepaald en in de toekomst gaat bepalen. We douchen met een filmmaker, er is muziek, gesproken woord en de enige echte Johannes van Dam komt het Food Film Festival restaurant ter plekke recenseren. Zet je schrap voor FFF Live!

FFF LIVE- opnamedatum zaterdag 23 maart om 20:00

FFF LIVE - FFF 2013 from Food Film Festival on Vimeo.Carolyn Steel (Auteur)

Carolyn steel is een vooraanstaand denker over vraagstukken rond voedsel en steden. Hoe zat dat vroeger, hoe zit dat nu en vooral ook hoe moet dat in de toekomst?


Johannes van Dam (Culinair Journalist)

Al sind 1989 is Johannes van Dam culinair recensent van Het Parool en zijn wekelijkse proefwerk is even beroemd als berucht.


Joris Bijdendijk (Chef)

Joris is onze chef. De man in de keuken. Een cruciale rol op het festival en dus in FFF-LIVE. Wij zijn benieuwd welke keuzes hij heeft gemaakt met zijn menu en hoe gaat het achter de schermen? Misschien is er wel een gerecht dat iets te ambitieus is gebleken. Dat willen wij dan wel eens proeven!
@JorisBijdendijk


Tanja Nabben (Documentairemaker)
Tanja Nabben maakt beeldverhalen en films. Ze heeft een aantal indringende werken op haar nama staan. Op het Food Film Festival 2013 gaat Tanja's meest recente film 'Encarnación' in wereldpremière.
@tanjanabben


Jan Willem van der Schans (Wageningen UR)

Jan Willem van der Schans mag dan wel wetenschapper zijn, hij is vooral ook een doener. Hij is medeoprichter van Eetbaar Rotterdam, een project dat zich ten doel stelt de voedselketen weer zichtbaar te maken in de stad. 
@JWvdS


Emma Bruns (Columnist)

Emma Bruns een licht ongeleid projectiel met goede bedoelingen zoals zij zichzelf omschrijft op haar site brunsblogt.blogspot.com. Schrijven is één van haar passies, ze is bezig met het schrijven van een kinderboek en schrijft ze voor NRC Next.
@emmabruns


Susanne de Boer (Rabobank Amsterdam)

Susanne de Boer werkt vanuit haar rol binnen de Rabobank Amsterdam aan de verbinding tussen voedsel en de stad. Ze steunt projecten rond stadslandbouw, verhouding stad en platteland, boerenmarkten en het Food Film Festival.
@susadeboer


Elliot Muusses (Gitaar)

Elliot is opgeleidt tot jazz guitarist op het Amsterdamse Conservatorium. Tijdens FFF Live sleept hij ons mee in een spetterende tango.

 

Deel dit programma


Ga terug naar het eventprogramma


blog comments powered by Disqus