kinderen

K'EET QUIZ!

K'EET QUIZ!

Alain Caron & Fleur Dérogée | 85 min
Voorstelling: zondag 24 maart 12:00 | Rabozaal (SK/3)

Smulpapen, eetweters en filmfanaten opgelet! Met trots presenteren we de tweede editie van de K’EET QUIZ!. Na het daverende succes van vorig jaar staan we te trappelen om de kennis van kinderen uit de buurt opnieuw te testen. Hoeveel weten zij over hun voedsel? Wie beheerst de kunst van het koken en hoe creatief zijn deze jonge chefs? 

Onder leiding van Alain Caron, bekend van Junior Masterchef en Masterchef, en Fleur Dérogée van het Food Film Festival, worden de teams ondervraagd en getest op hun culinaire behendigheid. Iedereen is welkom om aan te moedigen, de hersens te laten kraken als walnoten en de buikspieren te laten gieren van het lachen. 

Alain Caron & zijn (strenge) jury
Alain Caron is geboren in Frankrijk en heeft daar in verschillende restaurants gekookt. Inmiddels woont hij alweer 30 jaar in Nederland. Deze culinaire duizendpoot heeft eindeloos veel kennis over eten, schrijft kookboeken, organiseerde culinaire festivals en presenteerde diverse tv programma’s. Maar bovenal weet hij waar een goede jury op moet letten bij het beoordelen van de gerechten. En dat laatste doet hij niet alleen. Alain Caron neemt een professionele jury mee, die samen alles over eten weten! 

Meedoen?
Zit je in Amsterdam-Oost op school, ben je tussen de 8–11 jaar oud, denk je (net als Alain Caron) de hele dag aan eten, kan je een potje goed koken en weet je veel over eten? Meld je dan aan samen met een vriendje met wie je een goed team denkt te vormen! Mail voor 1 maart naar fleur@foodfilmfestival.nl / o.v.v ‘aanmelding K’EET QUIZ!. Zij zal je alle informatie geven die je nodig hebt.
 

Deel dit programma


Ga terug naar het kinderprogramma


blog comments powered by Disqus