workshops

<b>Skills workshop</b> Snijtechnieken | i.s.m. <b> Jamie Magazine </b>

Skills workshop Snijtechnieken | i.s.m. Jamie Magazine

Verschillende chefs | 60 min


Word jij ook altijd jaloers van chef-koks die soepeltjes een brunoise van ui snijden? Of met hun ogen dicht een vis fileren? In deze workshop leer je de skills van het snijden. Een goed begin is namelijk het halve werk.

In de workshop worden verschillende snijtechnieken behandeld. Je fileert je eigen vis, leert tot in perfectie citrusvruchten, ui en rode pepers te snijden waarmee je vervolgens het verrukkelijke Latijns-Amerikaanse gerecht ceviche bereidt. Om dat vervolgens zelf op te eten. 

De skills workshop wordt gepresenteerd door Jamie Magazine, partner van het Food Film Festival, en is geïnspireerd op het nieuwste boek van Jamie Oliver, Jamie's 15 Minutes Meals. Kaarten voor deze workshop zijn alleen aan de deur te koop, maximaal twee kaarten per persoon. De workshops zijn doorlopend, vrijdag tussen 14.30 en 18.30 uur en op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 18.00 uur.
 
Kosten 15,- euro. 

Deel dit programma


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus