food events

Met nog meer aandacht voor eten hebben we dit jaar ook een aantal events die food en film combineren. Een soort Slow Food voordeelmenu's zullen we maar zeggen. Films die onze chefs - plus een bekende gast - zó inspireerden, dat ze er een bijbehorend maal bij bedachten. 

De Eerste Lunch + Film


Wie bijten het spits af van het Food Film Festival 2013? Voorafgaand aan de vertoning van de allereerste film van het festival, The Well, bereiden onze chefs een fantastische tweegangen lunch voor je. 

Drunken Chefs Breakfast

120 min
Ken je dat? Heel hard gewerkt tot 's avonds laat, 80 couverts er doorheen gedraaid, nog even alles eruit dansen en dan gewoon weer vroeg op om een ontbijt te serveren. Onze chefs doen dat zonder morren.

Ontbijt van Melk en Honing + Film


Begin de zaterdagochtend goed met het ontbijt van melk & honing. Terwijl de rest van Studio/K nog ligt te slapen staan onze chefs al te ploeteren in de keuken om jou van wat food for thought te voorzien voordat je de film More than Honey of Milk? gaat bekijken


Oud Sluis Mossellunch

Restaurant Oud Sluis
Al jaren is Oud Sluis het beste restaurant van Nederland met maar liefst drie Michelin sterren. Wat niet iedereen weet, is dat het ooit een echt mosselrestaurant was. FFF-Chef Joris Bijdendijk werkt tijdens het Food Film Festival samen met het team van Oud Sluis om een heuse mossellunch te bereiden.

Oud Sluis Mossellunch + Film

Restaurant Oud Sluis
Ga er maar even goed voor zitten, want dit aanbod krijg je niet snel weer. Liefhebbers van mosselen kunnen na afloop van de film L’Amour des Moules genieten van een mossellunch samengesteld door FFF-Chef Joris Bijdendijk en het team van restaurant Oud Sluis. Een unieke kans om te proeven van de kookkunsten van sterrenchef Sergio Herman!