Zilveren Tickets

Zilveren Tickets

Crowdfunding voor FFF
Dankzij de steun van heel veel FFF supporters is het ons gelukt om Het FFF Restaurant in de Amsterdamse Westergasfabriek te realiseren. Daarom worden de overgebleven Gouden Tickets nu aangeboden als Zilveren Tickets. Dat betekent een korting van €30,- per ticket. 

Wil je je gastronomisch helemaal in één onderwerp verdiepen? Heb je aan een film en een maaltijd afzonderlijk niet genoeg, en wil je beide? Speciaal voor de echte liefhebbers hebben we deze unieke tickets samengesteld.

Met de Zilveren Tickets krijg je een bijzondere eet- en filmervaring: een sterrenwaardige lunch, bereid door nationale en internationale gastchefs van het hoogste niveau met daarna een passende foodfilm. 

Hier vind je de Zilveren Tickets op een rijtje. 

Proefwerk lunch + film
Vrijdag 9 mei
Vrijdag 9 mei brengen wij een ode aan de vorig jaar overleden Van Dam. Een unieke en uitgebreide lunch, met een film, bereid door drie Amsterdamse topchefs die alledrie een 9,5 of hoger kregen van Van Dam!

Hollandse Nieuwe lunch + film
Zaterdag 10 mei
Ze zijn jong, gedreven en koken de sterren van de hemel . Op zaterdag 10 mei brengen we de Hollandse Nieuwe van de gastronomie bij elkaar in het FFF Restaurant en vertonen we daarna ook nog eens de prachtige  documentaire Hollandse Nieuwe.

Gebroeders Pourcel lunch + film
Zondag 11 mei
Normaal gesproken moet je er een behoorlijk eind voor rijden, maar op zondag 11 mei kun je lunchen alsof je bij een sterrenrestaurant in de Zuid-Franse Languedoc bent, gewoon in de Amsterdamse Westergasfabriek. Joris Bijdendijk haalt speciaal voor het Food Film Festival zijn Franse leermeesters naar Amsterdam.

Wat krijg je?
Je krijgt een geweldige lunch en een bijzondere food film die aansluit bij het lunchthema. 

FFF Verhuist
Het Food Film Festival verhuist dit jaar naar de Westergasfabriek. Dat betekent meer ruimte voor de films, workshops en natuurlijk ook in het FFF Restaurant. Maar het FFF Restaurant bestaat nog niet. Waar het moet komen, is nu nog een lege ruimte! Anders dan andere jaren moet het FFF Restaurant dus van begin af aan opgebouwd worden. Dankzij de steun van heel veel (sterren)chefs, FFF supporters en sponsors is het gelukt om een bedrag van bijna 15.000 euro op te halen!

Wat kost een Zilveren Ticket nu nog?
De Zilveren Tickets zijn met €30,- in prijs verlaagd. Dit was het bedrag dat met de Gouden Tickets werd gedoneerd aan het FFF en deze komt vanaf nu te vervallen omdat ons doel is behaald! 

Zilveren Tickets Proefwerk Hollandse Nieuwe Gebroeders Pourcel
Totaal €50,- €50,- €90,-
Lunch €40,- €40,- €80,-
Film €10,- €10,- €10,-