Nieuws

Vind jij een <b>Gouden Ticket</b>?

Vind jij een Gouden Ticket?

Een Gouden Ticket bemachtigen? Koop van je laatste centen een reep Tony's Chocolonely en vind een Gouden Ticket van het Food Film Festival. Vanaf nu liggen in een winkel in Amsterdam drie Gouden Tickets verstopt! Misschien vind jij 'm wel.

Samen met een vriend of vriendin lunchen in het FFF Restaurant en daarna naar de film? Voor elke lunch is er een Gouden Ticket te vinden in de repen van Tony's Chocolonely. Wil jij weten waar ze liggen? Los dan deze rebus op en volg Twitter, Instagram en Facebook voor meer hints.

De eerste letter van elk woord vormt op een rij de naam van de Amsterdamse winkel waar de Gouden Tickets te vinden zijn. We geven alvast een letter weg:  _  _  A  _  _
         - M      - TONY'S         F = H
Voor elke lunch + film is er een ticket in de chocoladerepen verstopt. Om je ticket te verzilveren en ook een vriend of vriendin mee te nemen moet je alleen nog wel één ding doen. Als jij het Gouden Ticket vindt, lees dan goed de instructies!

Hieronder de lunches nog even op een rijtje:

Proefwerk lunch + film
Vrijdag 9 mei
Vrijdag 9 mei brengen wij een ode aan de vorig jaar overleden Van Dam. Een unieke en uitgebreide lunch, met een film, bereid door drie Amsterdamse topchefs die alledrie een 9,5 of hoger kregen van Van Dam!

Hollandse Nieuwe lunch + film
Zaterdag 10 mei
Ze zijn jong, gedreven, koken de sterren van de hemel en zijn ook nog eens ontzettend knap. Op zaterdag 10 mei brengen we de Hollandse Nieuwe van de gastronomie bij elkaar in het FFF Restaurant en vertonen we daarna ook nog eens de prachtige documentaire Hollandse Nieuwe.

Gebroeders Pourcel lunch + film
Zondag 11 mei
Normaal gesproken moet je er een behoorlijk eind voor rijden, maar op zondag 11 mei kun je lunchen alsof je bij een sterrenrestaurant in de Zuid-Franse Languedoc bent, gewoon in de Amsterdamse Westergasfabriek. Joris Bijdendijk haalt speciaal voor het Food Film Festival zijn Franse leermeesters naar Amsterdam.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus