Nieuws

Zondagmiddaglunch met Pourcels uitverkocht.

Zondagmiddaglunch met Pourcels uitverkocht.

De lunch op zondagmiddag met de gebroeders Pourcel is in de voorverkoop uitverkocht! Maar niet getreurd, aan de deur zijn nog tickets verkrijgbaar. Voor vrijdag en zaterdag zijn nog wel tickets in de voorverkoop: ook dan staan er bijzondere chefs in de keuken.

Op vrijdag brengen we met de Proefwerk-lunch een ode aan de vorig jaar overleden Johannes van Dam. Iedere chef wist dat zijn column 'Proefwerk' in het Parool een restaurant kon maken of kon breken. Op 9 mei koken drie Amsterdamse topchefs die allemaal een 9,5 of hoger kregen van Johannes in het FFF Restaurant. Daarna kun je meteen door naar de film De keuken van Johannes om je helemaal in zijn wereld onder te dompelen.Hollandse Nieuwe
Niven was vanmorgen te gast in Koffietijd (RTL) en vertelde over deze bijzonder lunch. Niven Kunz, Jonathan Zandbergen en Jaimie van Heije zijn de nieuwe talenten van de Nederlandse gastronomie. Op zaterdag laten zij zien wat ze kunnen en bereiden zij samen met Joris Bijdendijk de Hollandse Nieuwe-lunch in het FFF Restaurant. Daarna wordt de prachtige documentaire Hollandse Nieuwe vertoond. In deze film volgen we de laatste twee schepen die onder de Nederlandse vlag op haring vissen. Voor deze lunch zijn ook kaarten te winnen via Koffietijd.

Pourcel: laatste kaarten aan de deur!
Hoewel de lunch in de voorverkoop helemaal is uitverkocht zijn er nog enkele kaarten voor de lunch met de gebroeders Pourcel beschikbaar aan de kassa op de dag zelf. Dat geldt ook voor de andere twee lunches! Ook kun je elke avond terecht in het FFF Restaurant waar je al voor €32,50 een sterwaardig viergangemenu eet.

 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus