Nieuws

Met Gouden Ticket naar het FFF

Met Gouden Ticket naar het FFF

De komende drie weken gaan de eerste tickets voor het Food Film Festival in de verkoop. Het zijn niet zomaar tickets, maar exclusieve Gouden Tickets. Met deze tickets krijg je een bijzondere lunch met (inter)nationale gastchefs en een filmvertoning en je steunt het FFF!

Wil je je gastronomisch helemaal in één onderwerp verdiepen? Heb je aan een film en een maaltijd afzonderlijk niet genoeg, en wil je beide? Speciaal voor de echte liefhebbers hebben we unieke Gouden Tickets samengesteld.

Vanaf nu tot en met 13 maart gaan elke donderdag om 12:00 uur nieuwe Gouden Tickets in de verkoop. Met de Gouden Tickets krijg je een unieke eet- en filmervaring: een sterrenwaardige lunch, bereid door nationale en internationale gastchefs van het hoogste niveau met daarna een passende foodfilm. Bovendien steun je óók het Food Film Festival bij het realiseren van het pop-up FFF Restaurant. De eerste Gouden Tickets die we donderdag gaan verkopen zijn meteen heel bijzonder! Joris Bijdendijk (Executive chef van Restaurant Bridges en FFF-chef van het eerste uur) en Samuel Levie (Het culinaire geweten van FFF) hebben namelijk sterrenchefs Laurent & Jacques Pourcel (foto) en Alain Caron uitgenodigd om samen met het FFF keukenteam op het Food Film Festival de zondaglunch te bereiden op 11 mei. Jacques en Laurent, de oude leermeesters van Joris Bijdendijk, zijn befaamde chefs met restaurants over de hele wereld, waarvan die in Montpellier bekroond is met een Michelinster. Dat de broers samen in Nederland zijn is een unicum, laats staan dat ze voor ons koken. Lees hier alles over de bijzondere lunch.

Films
En dat is nog niet eens alles. Met dit Gouden Ticket krijg je niet alleen een onvergetelijke lunch, maar het is ook je toegangskaart tot twee bijzondere culinaire films. Die eerste is een film over de gebroeders Pourcel zelf: L’Universelle des Pourcel. Zij zullen na afloop ook in de zaal aanwezig zijn voor vragen. De tweede film die we mogen vertonen is Inside the Best Restaurant in the World: El Celler de Can Roca. Deze film gaat over de drie broers Roca die dit jaar Noma van de troon hebben gestoten als beste restaurant van de wereld. De film is een kijkje in het leven van deze drie broers die avond aan avond in het Catalaanse El Celler de Can Roca de sterren van de hemel koken. 

Steun het FFF
Een Gouden Ticket is dus heel veel culinair waar voor je geld. En ook nog een heel warm gevoel van binnen, én good karma tot in de oneindigheid. Want door een Gouden Ticket te kopen maak je het FFF Restaurant mede mogelijk. Zonder hulp van FFF fans kunnen we dit restaurant namelijk niet neerzetten. 
 
Wat kost het?
De Gouden Tickets zijn €120,- per persoon en vanaf donderdag 12:00 uur via deze website verkrijgbaar. Wees er snel bij want er is beperkt plaats! Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus