Nieuws

FFF voor <b>feestbeesten en nachtdieren</b>

FFF voor feestbeesten en nachtdieren

Beroemd en berucht op het Food Film Festival zijn de feestjes die na afloop van het volle dagprogramma losbarsten. Dit jaar verandert Studio/k op vrijdagavond in een nachtbrouwerij en op zaterdag wordt het weer schuren en dansen bij het Schuurfeest en Soepermarkt!

Kimchi, bekend van het Kimchi Farm Festival en Oedipus bier, zorgt tijdens Kimchi's Nachtbrouwerij voor muziek, zelfgebrouwen bier in de Lekker Bier Bar en ander vertier met een ambachtelijk tintje. Voor nog meer nachtelijke munchies, bakt Dapp Bio Food (bekend van de frietfiets) verse friet voor je - klaar terwijl je danst. 

Nieuw dit jaar is het Leuke Tentje, een hang out op het Timorplein waar vrijdag en zaterdagavond singer-songwriters, bands en dj's elkaar afwisselen. Voor dit muzikale programma hoef je geen kaartjes te kopen. Op vrijdagavond luiden DJ Snef en JNM hier al om 18.00 uur het weekend in terwijl jij van je welverdiende biertje en een gezonde snelle hap bij een van de food trucks geniet. 

Zaterdagavond is er net als vorig jaar weer Schuurfeest, dit jaar aangevuld met Soepermarkt. Dansen met bananen, sjansen met wortels en schuren in schapenpakjes: alles mag. Ook hier hoef je je niet hongerig (naar eten) over de dansvloer te bewegen want BaoProject zorgt voor smakelijke pork en vega buns. In het restaurant luister je naar lekkere deuntjes en kun je food quizzen bij Ome Ad serveert: de keukenprins. Een toffe mix van muziek, eten en feest.

Benieuwd welke dj's allemaal op onze feestjes draaien? Bekijk het volledige programma hier. En om vast in de stemming te komen, namen we een promofilmpje op in een echte schuur.

Kimchi's Brouwerij: vrijdag 22 maart van 23.00 - 3.00 uur. Kaarten 7,50 in de voorverkoop en aan de deur voor 9,-

Schuurfeest & Soepermarkt: zaterdag 23 maart 23.00 - 4.00 uur. Kaarten 10,- in de voorverkoop en aan de deur 13,- 

Food Film Festival Feestjes 'Trailer': 

Food Film Festival Feestjes 2013 from Food Film Festival on Vimeo.

 

 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus