feest

Feest

De Food Film Festival feestjes zijn hard op weg om legendarisch te worden. Waar anders bakken dj's pannenkoeken tijdens het draaien, rij je met een traktor de trap van Studio/K af of dans je innig met een banaan? Ook dit jaar hebben we weer alles uit de kast getrokken! Op vrijdag gaan de foodjes van de vloer bij Kimchi's Nachtbrouwerij en ook op zaterdag zit de nacht weer vol gekkigheid met het Schuurfeest & Soepermarkt! Lekker eten, drinken en dansen dus!

 

 


Kimchi's Nachtbrouwerij

Foodjes van de vloer! |
Vrijdag 22 Maart | 23:00-03:00 | Rabozaal (SK/3)
Op vrijdag gaan alle foodjes van de vloer in Kimchi's Nachtbrouwerij. Kimchi geeft uitgaan het liefst een ambachtelijk tintje, en serveert zijn muziek graag met eten en heel veel bier. Zo kun je een speciale cocktail laten shaken van je lievelingsbier(en), vallen er te gekke prijzen te winnen bij de bier-tombola en staat er de hele avond een Lekker Bier Bar in SK/3. Natuurlijk allemaal onder begeleiding van heel fijne muziekjes. We brouwen er een geweldig feest van!

Schuurfeest & Soepermarkt

Drop de Biet! |
Zaterdag 23 maart | 23:00-04:00 | SK/2, Rabozaal (SK/3) en Restaurant
Na de legendarische avond van vorig jaar moest het Schuurfeest wel terugkeren! Daarom zetten we op zaterdagavond SK/2 weer volledig op zijn kop met o.a Steven de Peven en DJ Zender. In SK/3 maken we een tripje naar de Soepermarkt, waar Cirque Valentin, Hamertje Tik, Sjef Rolet en Umoja een feestje bouwen! En beneden in het restaurant bij Ome Ad serveert: De Keukenprins is niks te gek en alles te lekker. Kortom een mix van smaken: Live acts & dj's, van soul naar disco, van funk naar house en van circus naar afro. Schuurfeest & Soepermarkt: niet te missen en al helemaal niet om bij stil te staan!