Programma

Dit is de website van het Food Film Festival 2012. De website van de 2013 versie vindt je hier: http://www.foodfilmfestival.nl
Onder dit menu vind je het volledige programma van het Food Film Festival 2012. Op 27 februari ging de online kaartverkoop van start en het is erg hard gegaan. Maar niet getreurd, voor alle films zijn vrijdag 16 maart vanaf 11:00 uur ook nog kaartjes te koop aan de kassa van Studio/K.Kijk hieronder op het blokkenschema voor een overzicht. Klik op het plaatje voor een vergroting of download de PDF die je zo groot kunt maken (of printen!) als je zelf wilt.

 
 

Films
Dit jaar meer buitenlandse producties en verscheidene Nederlandse premières op het festival. Verder bestaat het filmprogramma uit een fijne mix van speelfilms, documentaires en korte films. Zowel Nederlandse als internationale producties. We richten ons op een internationaal publiek, wat inhoudt dat er ook voor Engelstaligen genoeg films te zien zullen zijn.
Workshops
Het Food Film Festival hoopt dat mensen meer zelf gaan koken en genieten van goed eten. Dat gaat beter als weet waar je eten vandaag komt en hoe je het klaarmaakt! Meer kennis over de herkomst en bereiding van eten leidt zo tot een beter voedselsysteem, denken we. Dus volg die exclusieve workshops met bekende chefs, heb plezier en werk zo mee aan een betere wereld!
Evenementen
Tijdens het Food FIlm Festival worden allerlei debatten, lezingen en andere evenementen georganiseerd. Bijna allemaal zijn die gratis, want we vinden het belangrijk dat iedereen betrokken wordt bij het systeem van voedselproductie en -distributie. Kom dus vooral, maar kom wel op tijd want de events zijn populair. Vorig jaar konden we niet iedereen kwijt in het publiek.
Feest
En na al die mooie films, zelfgemaakte
taarten en geproefde wijn gaan we natuurlijk
dansen! Op dit moment wordt de laatste
hand gelegd aan de fantastische Food Film
Festival club avonden, maar heel spoedig
vind je hier de fenomenale line-up!
Kinderprogramma
Kinderen zijn natuurlijk meer dan welkom op het Food Film Festival. Het hele weekend worden er verschillende programmaonderdelen georganiseerd waarbij kinderen leren dat eten te gek leuk is. En lekker. Maar soms ook vies. Nou ja, smaken verschillen nou eenmaal.
EXPO
Kunst en design zijn bij uitstek geschikt om een reflectie te geven op wat er in de samenleving gebeurt. Kunst en design geven ons nieuwe inzichten, invalshoeken en oplossingen. Een onmisbaar onderdeel dus voor een festival dat een brede kijk wil geven op de toekomst van ons voedsel.