Als Warme Broodjes...

Als Warme Broodjes...
Lunchlessen | Linda Vermaat | Vrijdag 9 mei

12:00 uur | Vol! | Machinegebouw

Klopt jouw ondernemend hart voor eten? Kriebelt het om vorm te geven aan dat ene creatieve idee, maar heb je dat ene eerste zetje nog nodig? Grijp nu je kans. Professional Rebel, Rabobank en Youth Food Movement nodigen jou uit om te leren van professionele rebellen.

Deze rebels zijn ondernemers die het heft in eigen handen nemen en met hun product of dienst de foodsector in Amsterdam op zijn kop zetten. Met hun product verbeteren ze tevens het voedsellandschap. Kom naar dit event en leer van de verhalen achter de logo’s. Krijg zo een inkijk in de leercurve van de leermeesters van vandaag.
 
Wij spreken uitgebreid met drie ondernemers die een korte pitch houden tijdens Amsterdam Voedselstad. Ook jij krijgt volop de ruimte om hen alles te vragen. We gaan verder dan de website en hun standaardpresentatie, maar krijgen het echte verhaal. Wat ging goed, maar ook wat kan beter? Dit programma is in samenwerking met Professional Rebel. Professional Rebel organiseert tours langs inspirerende, gamechaning startups om jou en jouw bedrijf te leren over de economie van morgen.
 
Programma:
12.00 – 12.30 uur Inloop + lunch
12.30 – 12.40 uur intro
12.40 – 13.00 uur gesprek met Sarriel Taus (ZuiderMRKT)
13.00 – 13.20 uur gesprek met Drees Peter van den Bosch (Willem + Drees)
13.20 – 13.40 uur gesprek met Maartje Nelissen (The Food Line-up)
13.40 – 13.55 uur gesprek met alle drie de ondernemers
13.55 – 14.00 uur afsluitende woorden
 
Deelname is helaas niet meer mogelijk!