Films

Films

Het Food Film Festival staat drie dagen lang in het teken van de leukste, lekkerste, mooiste en meest interessante films over eten. Van grappige korte films tot mooie animaties en van spraakmakende documentaires tot ontroerende speelfilms.

Op zaterdag 12 april om 11.00 uur gaat de kaartverkoop van start. Bekijk nu vast welke shorts, speelfilms en documentaires je niet wilt missen.

Shorts
Korte films over eten, koken, vis en vlees, groente en landbouw, liefde en lust. Shorts zijn er in alle vormen en maten, en kunnen fictie of documentaire zijn. Hier alle shorts op een rijtje.Speelfilms
Grootse verhalen en meeslepende storylines; in speelfilms is alles mogelijk. Op het Food Film Festival staan ze in ieder geval volledig in het teken van eten. Hier vind je alle speelfilms onder elkaar.


Documentaires
Waargebeurde verhalen en actuele situaties; documentaires laten je steeds een nieuw stukje van de wereld zien. Doe op het FFF kennis op over hoe ons voedselsysteem in elkaar zit. Alle fooddocumentaires op een rij.

Competitie
Met een eigen competitie gaat een grote wens van het FFF in vervulling. Al drie jaar lang vertonen we de beste foodfilms van het moment en het is hoog tijd dat dit bijzondere genre ook in de prijzen gaat vallen. We reiken dit jaar drie prijzen uit.