Tickets

Tickets voor de films, workshops en feesten zijn nu te koop. Tijdens het festival zijn er ook nog filmtickets aan de kassa verkrijgbaar. Let op, dit geldt voor de films en Skills workshops (waarvoor helemaal geen kaarten online worden verkocht). Kaarten voor de andere workshops zijn alleen online te krijgen. Alle events, behalve de Pubquiz en De Strijd om ons Zaad, zijn gratis te bezoeken.

Tip: Gebruik de zoekbalk hieronder in de ticketshop om je ticket snel te vinden. Je kunt zoeken op datum, titel van de workshop of film of op de locatie. (Wordt de ticketshop hieronder niet zichtbaar, klik dan hier)

Ook  Zilveren Tickets zijn verkrijgbaar in onderstaande ticketshop.

 

Leden van de YFM krijgen korting!
Als je lid bent van de YFM of van Slow Food krijg je tijdens het Food Film Festival korting op je filmkaartje en ondersteun je onze doelen. De YFM (Youth Food Movement) is onderdeel van de internationale Slow Food beweging. Word nu lid van de YFM. Zorg dat je bij het inschrijven het convivium Youth Food Movement vermeld. Ben je lid en wil je korting? Zorg dan dat je Slow Food-pasje bij je hebt!

 

 
Openingstijden Kassa tijdens het festival
Vrijdag 11:00 - 01:30 uur
Zaterdag 09:30 - 01:30 uur
Zondag 09:30 - 21:00 uur