Nieuws

Extra kaarten <b> Food Film Festival </b> beschikbaar

Extra kaarten Food Film Festival beschikbaar

Er worden extra kaarten vrijgegeven in de voorverkoop voor het Food Film Festival. Ook voor voorstellingen die eerder uitverkocht waren, kan je nu weer (even!) kaarten kopen. Ook bij de festivalkassa kan je gedurende het festival terecht voor de laatste kaarten.

Het Food Film Festival houdt altijd een flink percentage achter om te voorkomen dat filmmakers, gasten, vrijwilligers niet naar een voorstelling kunnen. Maar met nog enkele dagen te gaan heeft de festivalorganisatie duidelijk om hoeveel mensen dat nog gaat. Het resterende aantal kaarten gaat daarom vanaf nu in de verkoop. Het festival hoopt hiermee zoveel mogelijk mensen tijdig van een kaartje te voorzien.

De opbouw van het Food Film Festival op de Westergasfabriek is momenteel in volle gang. Vanaf vrijdag kan je voor filmkaarten ook terecht bij de festivalkassa op het terrein. Tot die tijd (en gedurende het hele weekend) kan je ook kaarten via de site kopen.

Zit je klaar? Vanaf NU zijn er weer kaarten voor de onderstaande films (kijk hieronder ook voor WORKSHOPS!!)Love and Lemons
Het perfecte leven van Agnes verandert in één avond als ze wordt ontslagen in het restaurant waar ze werkt en vervolgens ontdekt dat haar vriendje een ander heeft. Alle reden om haar leven drastisch om te gooien en haar droom, een eigen restaurant, na te jagen.

The Lunchbox
Het lunchbezorgsysteem van de Indiase ‘Dabawallas’ verbindt dagelijks duizenden onbekende bewoners van Bombay met elkaar. Vreemden die elkaar nooit zullen ontmoeten, tenzij er iets misgaat. In The Lunchbox komen twee levens in een overvolle stad door het toeval op een prachtige manier met elkaar in aanraking.

De Keuken van Johannes
Johannes van Dam kon restaurants maken of breken. Als culinair recensent van Het Parool en Elsevier deelde hij rapportcijfers uit aan hoofdstedelijke restaurants die alle zichzelf respecterende chefs deed hopen en vrezen. De Keuken van Johannes is een intiem portret van de bekende eetschrijver en journalist, die vorig jaar overleed.

Mengelmoes Shortsblok
Soms is een korte film zo mooi, treffend, bijzonder of lustopwekkend dat we niet twijfelen om ‘m te programmeren. De shorts in dit blok hebben gemeen dat ze niets gemeen hebben, en dat ze zijn stuk voor stuk meesterwerkjes zijn.

My Name is Salt
Het is de meest gebruikte smaakmaker in onze keukenkastjes: zout. In het wonderbaarlijke My Name Is Salt volgt filmmaker Farida Pacha een van de duizenden families seizoensarbeiders die ieder jaar de bikkelharde grauwe Indiase woestijn in trekken om er zout te winnen.

Daarnaast zijn er nog een paar kaarten voor een aantal workshops beschikbaar!! Maar de editor heeft geen tijd om er foto's bij te voegen dus hier volgt een lijstje:


Wil je het hele programma nog eens uitgebreid doorspitten, lees dan hier onze festivalkrant online

 

 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus