Nieuws

Koop je Gouden Ticket nu!

Koop je Gouden Ticket nu!

Nieuw dit jaar: speciale tickets voor speciale FFF vrienden. Vanaf dit moment zijn de allereerste Gouden Tickets voor de gebroeders Pourcel-lunch op 11 mei in de verkoop. De kans om bij deze Franse culinaire tweeling te eten in Amsterdam krijg je echt maar één keer. Nog even de feiten op een rij: wat houdt het Gouden Ticket ook alweer in? Vanaf nu tot en met 13 maart gaan elke donderdag om 12:00 uur nieuwe Gouden Tickets in de verkoop. Het eerste Gouden Ticket is voor de unieke gebroeders Pourcel lunch + film. Twee films om precies te zijn. Want na de lunch kun je de Pourcel broers op het witte doek zien schitteren in de korte film L’Universelle des Pourcel. De chef-koks zijn na de film aanwezig voor een Q&A. Daarna vertonen we nog een culinaire film, over het op dit moment beste restaurant ter wereld: Inside the Best Restaurant in the World: El Celler de Can Roca.  

Vriend van FFF
Met een Gouden Ticket geef je niet alleen jezelf (en je geliefde/broer/vriend/collega) een cadeautje, je doet ook iets voor ons. Je helpt namelijk het Food Film Festival bij het realiseren van het pop-up FFF Restaurant. Dit restaurant bouwen we from scratch dus je kunt je voorstellen wat we allemaal nodig hebben (ovens, vaatwasser, fornuizen, potten, pannen en ga zo maar door). Zonder hulp van trouwe FFF fans kunnen we dit restaurant niet neerzetten. Het levert je dus goede karma punten op tot in oneindigheid.  

Over de Pourcel lunch
Joris Bijdendijk (Executive chef bij Restaurant Bridges en FFF-chef van het eerste uur) en Samuel Levie (Het culinaire geweten van FFF) hebben sterrenchefs Laurent en Jacques Pourcel en Alain Caron uitgenodigd om samen met het FFF keukenteam op het Food Film Festival de zondaglunch te bereiden op 11 mei. Jacques en Laurent, de oude leermeesters van Joris Bijdendijk, zijn befaamde chefs met restaurants over de hele wereld, waarvan die in Montpellier bekroond is met een Michelinster. Dat de broers samen in Nederland zijn is een unicum, laats staan dat ze voor ons koken. 

Kost da?
De Gouden Tickets zijn €120,- per persoon en vanaf 12:00 uur via de ticketknop hieronder verkrijgbaar. Aarzel niet te lang en maak jezelf blij, want op is op!

Gouden Tickets Gebroeders Pourcel lunch + film
Zondag 11 mei
11:30-16:15

 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus