food

food

Op een festival waar alles draait om eten moet natuurlijk ook gegeten worden! Met een eigen restaurant, verschillende food trucks, food & film combitickets en een ambachtelijke markt is er genoeg te proeven om je honger te stillen.

Food Film Festival Restaurant
De afgelopen jaren kookte onze chef-kok Joris Bijdendijk al de sterren van de hemel en ook dit jaar is hij er weer bij om de FFF keuken te runnen. Extra bijzonder, omdat deze visminnende chef afgelopen jaar bij restaurant Bridges zijn eerste Michelin ster binnenhengelde! Je kunt dit jaar dus echt sterwaardig dineren op het festival.

In het restaurant wordt gewerkt volgens de principes van Slow Food. Dat wil zeggen dat alles op het menu good, clean en fair is. Er wordt zo veel mogelijk gekookt met duurzame producten van het seizoen en van lokale producenten. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de verhoudingen binnen het menu; zo zal het standaard vegetarisch zijn, en moeten de vleeseters juist iets extra's bestellen. Lees er meer over op de restaurantpagina

Reserveren voor het diner in het restaurant kan nĂ­et van te voren. Je kunt gewoon binnen lopen op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur. Wil je zeker zijn van een maaltijd op ons festival? Kijk dan eens bij de Zilveren Tickets.

Zilveren Ticket
Wil je je gastronomisch helemaal in één onderwerp verdiepen? Heb je aan een film en een maaltijd afzonderlijk niet genoeg, en wil je beide? Speciaal voor de echte liefhebbers hebben we unieke Zilveren Tickets samengesteld.

Met de Zilveren Tickets krijg je een unieke eet- en filmervaring: een sterwaardige lunch, bereid door nationale en internationale gastchefs van het hoogste niveau met daarna een passende foodfilm.
 
Je koopt je Zilveren Ticket hier.