Nieuws

klik op de foto voor een vergroting

Food Film Festival 2013 OPBOUW!!

Filmposters, decorstukken, een varken van hout, een pallet wijn, een heleboel vrijwilligers en nog veel meer programmaboekjes: de opbouw van het Food Film Festival is in volle gang. Studio/K bruist van de activiteit: alles moet op tijd klaar zijn voor de officiële opening!

Ongeveer direct na het Food Film Festival 2012 begonnen de eerste voorbereidingen voor de editie van dit jaar. Maar met name de afgelopen drie maanden is er door het team keihard gewerkt aan de derde editie van het festival. Groter, beter en lekkerder dan ooit, was er ook een groter team dan ooit. Coördinatie was nog nooit zo belangrijk en alles komt samen op de dag van de opbouw. Best spannend dus.

Maar niks geeft zoveel energie als zien hoe alles waar iedereen zo hard aan heeft gewerkt begint binnen te stromen. Van een mobile met tomaten van karton in de huisstijl, de placemats waarop als het goed is ruim duizend bezoekers een sterrenwaardige maaltijd geserveerd zullen krijgen tot de informatiebalie - alles geeft deze editie letterlijk vorm. En er komt nog zoveel meer! 

Het team heeft er ontzettend veel zin in! We hopen je vanaf morgen te mogen verwelkomen (de officiële opening vanavond is alleen voor genodigden - als je daarbij hoort, zien we je zo!). 

Over verwelkomen gesproken, ER ZIJN NOG KAARTEN voor bijna alle voorstellingen! Morgen om 11:00 gaat de kassa open en kan je de laatste kaarten voor alle voorstellingen komen halen. Maar er zijn ook nog best veel kaarten online te bestellen, dus neus nog even rond op de online ticketpagina en dan zien je snel!

Fotografie: Nichon Glerum 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus