Nieuws

Ontmoet <b>filmmakers</b> tijdens het FFF!

Ontmoet filmmakers tijdens het FFF!

Altijd al je vragen willen stellen aan een regisseur, cameraman of hoofdpersoon? Benieuwd naar de verhalen achter een film of documentaire? Dit jaar zijn er meer makers dan ooit bij het Food Film Festival aanwezig.  

Een goede film roept vragen op. Tijdens Food Film Festival kun je deze vragen stellen. Bij maar liefst elf films is er een Q&A met de regisseur, en soms is hier ook de cameraman bij. Bij Slow Food Story hebben we een bijzondere Q&A: dé mogelijkheid om je vragen te stellen aan de hoofdpersoon van deze film en voorzitter van Slow Food, Carlo Petrini. Omdat deze film pas later aan het programma is toegevoegd, zijn er nog een aantal kaarten beschikbaar dus laat deze kans niet voorbij gaan.

Naast deze Q&A's hebben we ook een talkshow die geheel in het teken staat van het maken van food films: Food Film Talks. Hierin stelt Froukje Jansen vragen aan regisseurs en andere mensen die bij het maken van Food Films betrokken zijn. Hierbij zijn oa. Bianca Tan (De Keuken van Johannes), filmmaker Anneloek Sollart (Rauwer) en Remko Schnorr (cameraman L'Amour des Moules) bij aanwezig. 

Meer dan genoeg mogelijkheden om je nieuwsgierigheid de vrije loop te laten en meer te weten te komen over alle fantastische films die we dit jaar hebben geprogrammeerd!


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus