Nieuws

FFF gaat op <b> buurtsafari </b>

FFF gaat op buurtsafari

Ook dit jaar trekken we het multiculturele en multiculinaire Amsterdam Oost in met het programmaonderdeel FFF in de buurt. We gaan op zoek naar bewoners, eetverhalen en hun ideeën over goed voedsel in de buurt - want van de locals moet je het hebben. 

Niet alleen tijdens het festival kun je met ons op buurtsafari. Ook het weekend ervoor (15, 16 en 17 maart) worden er activiteiten georganiseerd. Amsterdam Oost barst van de verschillende culturen dus valt er heel veel te ontdekken: bijzondere ondernemers, eetgewoontes en recepten.
 
Het FFF wil zoveel mogelijk parels uit de buurt met je delen dus zijn er verschillende activiteiten gepland. Ga met de Startup Tour langs lokale innovatieve ondernemers, schuif aan bij een inspirerend huiskamerdiner, doe een boodschappentour door de Javastraat of volg een rondleiding bij Brouwerij ’t IJ. Er wordt ook aan de kleintjes gedacht. Ton Meijer geeft een kindervoorstelling waarin hij voorleest uit het kinderboek van Marij Sloothaak.
 
Woon je in Oost? Of lijkt het je leuk om samen met ons kennis te maken met Amsterdam Oost? Kijk dan hier naar het volledige FFF in de buurt programma en lees hoe je kunt deelnemen aan de activiteiten.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus