Food Film Festival

Your Food Movement Studio K 18, 19 & 20 maart 2010
Dit is de website van het Food Film Festival 2011. De website van de 2012 versie vind je hier: Food Film Festival 2012
Ga pagina terug

FFF genomineerd voor TimeOut's Beste Filmfestival

  FFF   genomineerd voor   TimeOut's   Beste Filmfestival

Het internationale uitgaansmagazine TimeOut heeft het Food Film Festival genomineerd voor haar Best of Amsterdam verkiezing in de categorie 'Beste Filmfestivals'. Als eerstejaars mogen we dus concurreren met zwaargewichten als IDFA en CineKid, maar we zijn natuurlijk zeer vereerd. Vanaf vandaag kan er gestemd worden, dus stem op ons!

Het Food Film Festival werd genomineerd op basis van de positieve recensies en de algemene buzz die het genereerde. TimeOut organiseert de Best of Amsterdam verkiezingen dit jaar voor de derde keer. Niet alleen het beste Amsterdamse filmfestival wordt gekozen: in niet minder dan 50 categorie├źn maken 250 genomineerden kans om tot 'de beste' Amsterdam te worden verkozen.

Dat gebeurt door middel van publieksstemmen, dus we vragen iedereen die ons waardeert om even de moeite te nemen om op ons te stemmen. Het is een behoorlijk lange lijst, maar de filmfestivals zijn te vinden onder nummer 13 en volgens mij hoef je niet per se alles in te vullen om te stemmen. Dat is dus helemaal geen werk! Stem even!

Half november wordt de stembus gesloten en op twee december zullen de winnaars tijdens een groot feest worden bekend gemaakt. Voor nu willen wij TimeOut bedanken voor deze mooie nominatie en gaan we trots een biertje drinken!

Stem hier, doe het nu!
http://www.bestofamsterdam2011.nl/

Bekijk meer foto's op Flickr Deel via Hyves


Reageren