Food Film Festival

Your Food Movement Studio K 18, 19 & 20 maart 2010
Dit is de website van het Food Film Festival 2011. De website van de 2012 versie vind je hier: Food Film Festival 2012
Ga pagina terug

FFF vertoont De Smaak van de Ziel tijdens Uitmarkt

  FFF   vertoont   De Smaak van de Ziel   tijdens Uitmarkt

Goed nieuws voor iedereen die watertandend zit te wachten op de tweede editie van het Food Film Festival. Op zaterdag 27 augustus vindt in samenwerking met Studio/K een FFF-filmavond plaats tijdens de Uitmarkt in Amsterdam. Met een van de beste films van afgelopen jaar...

De Smaak van de Ziel was een van de topfilms van het Food Film Festival 2011. Deze prachtig geschoten documentaire over wat smaak is en - als vervolgvraag - wat goede smaak dan is, ging op het festival uitverkocht in première. Omdat de film alleen op de openingsavond vertoond werd, geven we nieuwsgierigen en FFF-Fans tijdens de Uitmarkt nogmaals de kans om te genieten van de wonderbaarlijk smakelijke combinatie van cinema en gastronomie.

Met deze petit amuse lopen we alvast warm voor het festival in maart 2012. De film draait om 18.00 uur in de kleine zaal van De Balie. Kaartjes zijn, zoals alles op de Uitmarkt, gratis. Komt allen kijken!

Ieder jaar markeert de Amsterdamse Uitmarkt de aftrap van het nieuwe culturele seizoen. Tijdens deze 34e editie worden er evenementen georganiseerd rond het Museumplein, het Leidseplein en het Vondelpark. Voor meer informatie en het programma zie hier en hier .

Bekijk meer foto's op Flickr Deel via Hyves


Reageren