Food Film Festival

Your Food Movement Studio K 18, 19 & 20 maart 2010
Dit is de website van het Food Film Festival 2011. De website van de 2012 versie vind je hier: Food Film Festival 2012
Ga pagina terug

Het Food Film Festival Filmpje + EXTRA!! Fan Video!

  Het Food Film Festival Filmpje   + EXTRA!! Fan Video!

Heleen Blanken maakte tijdens het Food Film Festival ontzettend veel opnames van zo'n beetje alles dat er gebeurde. Het helemaal afgemonteerde filmpjes is nu in zijn geheel te zien. Remember the good times!

Voor de meeste organisatoren is het festival voorbij gegaan in een roes, maar o, wat hebben we veel gedaan. Dit filmpje getuigt ervan - en filmmaakster is natuurlijk ook maar een mens en kon niet eens overal tegelijk bij zijn. Maar allerlei hoogtepunten passeren de revu: van de opening, via de markt, de (G)advertentie, het college van Teun van de Keuken en het Grote VLEES debat, langs de workshops en het uitmuntende eten in het restaurant, naar het eindevenement waar dr. Vandana Shiva ons met onze neus op de feiten drukte. Voor iedereen die erbij was een feest der herkenning. Voor iedereen die er niet bij was: dit heb je dus gemist.

Food Film Festival 2011 from Food Film Festival on Vimeo.


Overigens wil ik jullie ook dit sterke staaltje rapwerk van Dubbelo 7 van onze vrienden van iBanana ook zeker niet onthouden. Geheel geïnspireerd op het Food Film Festival.

Bekijk meer foto's op Flickr Deel via Hyves


Reageren