Food Film Festival

Your Food Movement Studio K 18, 19 & 20 maart 2010
Dit is de website van het Food Film Festival 2011. De website van de 2012 versie vind je hier: Food Film Festival 2012
Ga pagina terug

Het gaat beginnen!!

Vandaag is het 18 maart, de eerste van drie dagen films, debatten, workshops, lezingen, quizen en wat al niet meer over eten. Het team heeft keihard gewerkt, de chefs staan klaar, de films liggen op de projector... en er zijn hier en daar zelfs nog kaarten..!

Het team van het Food Film Festival heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om alles voor te bereiden. Maar vandaag is het eindelijk zo ver. Om vijf uur vanmiddag wordt Studio/K voor één weekend omgedoopt tot festivalterrein van het Food Film Festival. Drie dagen lang, alles wat je wil op het gebied van eten. De openingsavond is volledig uitverkocht, maar: voor Black Gold zijn er nog enkele kaarten beschikbaar bij de kassa van Studio/K. Dus heb je al online kaartjes gekocht, maar wil je iemand meenemen, kom dan vroeg en koop een kaartje aan de kassa. Let op: zeer beperkt.

Vanavond zijn we ook vereerd met de aanwezigheid van sterrenchef Erik van Loo. Hij zal vragen van het publiek beantwoorden tijdens de Q&A bij De Smaak van de Ziel. Ook filmmaker Robbert Kiem Hwat So zal hier aanwezig zijn. Nadat deze eerste twee films zijn afgelopen, is er even tijd om wat te eten in het restaurant. Onze topchefs staan daar voor je klaar.

De officiële openingsfilm is Goddelijk Varken. De voorstelling is alleen voor genodigden, maar - mocht je niet genodigd zijn - geen nood: Goddelijk Varken speelt ook op zaterdag en dan mèt Q&A met Hans Dortmans, de filmmaker. Ook hiervoor worden nog kaarten bij de kassa achtergehouden. De opening moet natuurlijk passend gevierd worden en dus is er muziek, entertainment en een hele geheimzinnige gast. Kom gerust langs en vermaak jezelf± de toegang is gratis.

Al met al willen wij nog even melden dat we er allemaal enorm veel zin in hebben. De aandacht voor de eerste editie van het Food Film Festival heeft ons aller verwachtingen overtroffen. We gaan er daarom het hele weekend vol tegenaan om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Iedereen die heeft geholpen of nog gaat helpen, namens het hele team: enorm bedankt!

Tot ziens op het FOOD FILM FESTIVAL!!

Bekijk meer foto's op Flickr Deel via Hyves


Reageren