Food Film Festival

Your Food Movement Studio K 18, 19 & 20 maart 2010
Dit is de website van het Food Film Festival 2011. De website van de 2012 versie vind je hier: Food Film Festival 2012
Ga pagina terug

Online kaartverkoop start vandaag

  Online kaartverkoop start vandaag

Vandaag om 12:00 uur zal de online kaartverkoop voor het Food Film Festival starten. Het is vanaf dan mogelijk om tickets te bestellen via iDeal of creditcard. Er zijn allerlei kortingen voor studenten, YFM- en Slow Food leden, CJP'ers en 65+ pashouders. Cineville is zelfs helemaal gratis. Maar wees er op tijd bij, want op = wel écht op.

Vandaag is de grote dag! De online kaartverkoop voor het Food Film Festival gaat open. Dat betekent dat je vanaf 12 uur je kaarten voor films en workshops via deze website kunt bestellen. Kies hierboven 'programma' en je krijgt een overzicht van het volledige, drie dagen durende programma van het Food Film Festival. Kies daarna je favoriete films in het filmoverzicht, zoek er een leuke workshop bij en noteer in je agenda bij welke van de gratis events je wilt zijn. Let wel op: de workshops worden maar één keer gehouden en hebben een zeer beperkt aantal plaatsen. Als je niet nu bij bent, vis je achter het net , kun je het vergeten om te koken met vergeten groente, stort je King of Pastry suikersculptuur in elkaar, zal de kooksterrenhemel het zonder jouw twinkel moeten doen, is de wijn gekurkt, is het weer crisis in het Midden-Oosten en al die slechte zaken worden in de worst gedraaid. Nee, zonder dollen: de workshops zijn enorm leuk, enorm in trek en er zijn helaas enorm weinig plaatsen. Koop die kaartjes dus. Je vindt de betaalknop op de pagina van je film of workshop.

Er zijn kortingen voor studenten, leden van Slow Food en de Youth Food Movement, CJP'ers en 65+ pashouders. Eigenaars van een Cineville pas kunnen zelfs het hele weekend gratis naar de film. Je kunt betalen met iDEAL en met creditcards. Voorverkoop in Studio/K start op 17 maart.

Bekijk meer foto's op Flickr Deel via Hyves


Reageren