Food Film Festival

Your Food Movement Studio K 18, 19 & 20 maart 2010
Dit is de website van het Food Film Festival 2011. De website van de 2012 versie vind je hier: Food Film Festival 2012
Ga pagina terug

De schoonheid van eten

  De schoonheid van eten

De fotografie die gebruikt wordt als beeldmerk voor het Food Film Festival is afkomstig van Cuppen & Spierings. Een samenwerking van ontwerpstudio's eat!LOLA en Mieke Cuppen waarbij passie voor food en design samenkomen in verrassende concepten, recepten en styling.

Tijdens de Dutch Design Week 2010 in Eindhoven presenteerden de jonge ontwerpers Mieke Cuppen en Ilona Spierings PLUK. Een eetconcept dat draait om de schoonheid van pure producten, ambachtelijke bereiding en een mooie eetbeleving.  Deze thema's vormen een rode draad in het werk van Cuppen & Spierings. Of het nu gaat om de foodstyling voor een kookboek, een creatief cateringconcept of een verfrissend idee voor de horeca, zij verwerken deze elementen in hun projecten. Smaak, styling en beleving staan altijd centraal.  


Het Food Film Festival heeft met trots en plezier enkele van de prachtige beelden uit de serie PLUK geselecteerd. Deze beelden zullen de komende tijd in wisselende gedaanten voorbij komen in de vorm van flyers en posters. Meer informatie over het werk van Cuppen & Spierings is te vinden op: www.cuppenspierings.nl.

Bekijk meer foto's op Flickr Deel via Hyves


Reageren