Nieuws

klik op de foto voor een vergroting

And the winner is.....

Dit jaar hebben we op het FFF voor het eerst awards uitgereikt. Bezoekers konden afgelopen weekend massaal hun stem uitbrengen op alle foodfilms die vertoond werden. Na uitgebreid briefjes tellen is de winnaar van de Audience Award nu bekend. 

De speelfilm Zone Pro Site: The Moveable Feast heeft de meeste stemmen gekregen van het publiek en is de winnaar van de eerste Food Film Festival Audience Award. Gefeliciteerd!

Het verbaast ons niet dat de bijzondere Taiwaneese film Zone Pro Site: The Moveable Feast van Chen Yu-Hsun bij het Nederlandse publiek in de smaak viel. De foodkomedie uit 2013 was een regelrechte hit in Taiwan nadat Chen Yu-Hsun 16 jaar eerder uit de filmbusiness was gestapt. Fans gingen soms wel meer dan tien keer naar de bioscoop om de film te zien.
 
Nog even alle winnaars op een rijtje:
 
Leuk weetje: we vroegen jonge kunstenares en actrice Emma Ruth Levie om speciaal voor het Food Film Festival de eerste awards te ontwerpen. Het resultaat zijn bijzondere schilderijtjes die de Food Film Award-winnaars aan hun muur kunnen hangen. 
 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!




blog comments powered by Disqus