Het FFFunzige Feest + Nachtshorts

Het FFFunzige Feest +  Nachtshorts
Feest | Zaterdag 10 mei | 23.00 - 05.00 uur
VVK €10,- Deur €12,50 | Machinegebouw & Ketelhuis
 
Liefhebbers van R&B, hiphop, 90’s grooves en schuddende billen kunnen deze nacht hun geluk niet op! FFF heeft op zaterdagavond maar liefst twee gruwelijk lekkere programma’s voor je klaarstaan: Vunzige Deuntjes én Wat als het leven een R&B clip was? hosten deze FFFunzige nacht.

Vunzige Deuntjes (Machinegebouw)

Wat als het leven een R&B clip was? (Ketelhuis)


 
Terwijl de voetjes van de vloer gaan worden in het Ketelhuis speciaal geselecteerde nachtshorts vertoond. Shorts van de afgelopen edities van het Food Film Festival, midden in de nacht! Vanaf klokslag 00.00 uur kun je met je kaartje voor het FFFunzige feest gratis naar binnen, deze zaal in.
 


Cocky Love
Hanro Smitsman
Koos en Aaltje wonen al hun hele leven lang op het platteland. Aaltje is een kordate vrouw, terwijl Koos passief overkomt. Zij vliegen elkaar voortdurend in de haren. Hun onderlinge animositeit bereikt weer eens een climax wanneer Koos meedoet aan de jaarlijkse hanenkraaiwedstrijd in het dorpscafé.

Dans le cochon tout est bon
Iris Alexandre
Een korte animatie die op een prachtige manier het nose to tail principe laat zien. Alles aan het varken is mooi, behalve de krijs.

Homemade
Britt Raes
Geanimeerd tekenspektakel. Wanneer Bernadette de keuken induikt om een lekkere maaltijd te bereiden, gebeuren er vreemde dingen. In de kasten blijken geen gewone kookspullen te zitten, maar acht volwassen mannen. Ze maken samen op onorthodoxe manier een paar gerechten klaar.

Lunchbox Story
Pieter Dirkx
Japanse popcultuur is Yvonne’s nieuwe uitdaging. Geschminkt en gekleed als een geisha bereidt zij elke ochtend een ‘Bento’, een Japanse lunchbox, voor haar man Frank. De vrolijke Bentos en haar kleurrijke verschijning steken schril af tegen het grauwe huwelijk tussen Frank en Yvonne.

Super
Johan Klungel
Je kent het wel: je gaat goed voorbereid met een zelf geschreven boodschappenlijstje naar de supermarkt, maar eenmaal binnen gooi je al je plannen overboord.
Asparragos
Laura Zuallaert
Als je buiten het seizoen asperges koopt, heb je goede kans dat die uit Peru komen. Peruanen zelf houden helemaal niet van asperges en van het oogstproces worden zij nog minder vrolijk. In deze prachtige korte documentaire nemen de Peruanen ons aan de hand van persoonlijke ervaringen mee.

Happy Meat
Marc ter Horst - type-b
De vleesverwerkende industrie creƫert producten die nadrukkelijk niet lijken op de dieren waarvan ze gemaakt zijn, en de speelgoedindustrie versimpelt dierlijke vormen. In het Happy Meat project van type-b wordt de functionaliteit en esthetiek van beiden op ongemakkelijke wijze gecombineerd.