FFF Pubquiz

FFF Pubquiz
Talkshow | Samuel Levie & Alain Caron | 90 min | Nederlands gesproken 
Zaterdag 10 mei | 19.30 uur | Machinegebouw | €5,- inclusief Amsterdamse snacks

Genoeg geluld! Tijd voor bier, worst weetjes en vertier! Wie heeft er het beste opgelet tijdens de voedselschandalenepidemie van 2013? Wie herkent alle kookprogramma-introtunes? En wie bezit er die meest zinloze feitjes over food & film?

In de klassieke en geteste vorm van de pubquiz komt FFF in al zijn facetten langs. In teams van vier tot zes personen ga je de strijd aan met foodies, filmfanaten en alles wat er tussenin zit. Wat was het favoriete eten van Napoleon? Wat was de openingsfilm in het eerste jaar van FFF? Hoeveel bierbrouwerijen telt Amsterdam? Wie herkent de meeste filmfragmenten?
 
Met Samuel Levie en Alain Caron als gastheren ga je in teams aan de slag om het slimste Food Film Team 2014 te worden en natuurlijk valt er ook wat te winnen...

Tickets voor de Pubquiz zijn via onderstaande knop verkrijgbaar in de ticketshop. Maximaal aantal mensen per team is 5.
  Alain Caron
Masterchef, connaisseur, praatjesmaker, full time Fransman in Nederland, netwerker en kenniskanon. Alain heet je welkom als de Franse voedselliefhebber die hij is en voelt je ongenadig aan de tand. En nee, hij is niet ook nog eens tandarts. Oppassen dus!

  Samuel Levie 
Oprichter van de YFM, Food Film Festival, zijn eigen worstenmakerij en adviesbureau over voedsel. Samuel Levie, het culinair geweten van het festival weet veel over eten, maar ook over de impact ervan op onze wereld. En nu staat hij je dus in een grote kroeg vragen te stellen terwijl jij je tegoed doet aan bier en hapjes. Het kan verkeren!