workshops - koken

Het Hele Eiereneten

Het Hele Eiereneten

Chris Naylor | 39,50 euro | 120 min | Engels gesproken
Voorstelling: zondag 11 mei 14:30 | Mister Kitchen

Een goede kok herken je aan zijn omelet. Dat klinkt misschien vreemd, maar het simpele ei is voor veel topkoks een bron van inspiratie. In deze workshop laat sterrenchef Chris Naylor zien waarom eieren geweldig zijn. Van gepocheerd en scrambled tot de perfecte Hollandaise saus en luchtige soufflé: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Naast het uitleggen van verschillende technieken en het bereiden van een aantal klassieke gerechten, zal Chris in zijn workshop ook ingaan op de theorie. Wist je bijvoorbeeld dat een ei verschillende eiwitten bevat waardoor de garingstemperatuur verschilt? Met de juiste kennis hierover kun je hier mee spelen en net als topkoks gekke dingen uithalen met ei.

De Britse Christopher Naylor zwaait sinds 2005 de scepter bij Restaurant Vermeer waar zijn kookkunsten in 2010 werden bekroond met een Michelinster. Op zijn menu vind je geen tierlantijnen, maar pure gerechten met groenten en kruiden in de basis. Na het volgen van deze ei-workshop zal ook jij voor altijd sterwaardige omeletten bakken. Sunny side up!

Let op: De workshop is in het Engels.

Deze workshop is uitverkocht!

Deel dit programma


Ga terug naar het workshops - kok programma


blog comments powered by Disqus