workshops - koken

Stop Motion

Stop Motion

Tessa van Grafhorst | 19,50 euro | 90 min | Nederlands gesproken
Voorstelling 1: zaterdag 10 mei 11:30 | Machinegebouw: Kapel
Voorstelling 2: zaterdag 10 mei 13:30 | Machinegebouw: Kapel

De kookworkshops zijn op het FFF elk jaar weer een gigantisch succes. Dit jaar dachten we: waarom niet een filmworkshop? Stop motion is een filmtechniek waarmee je stilstaande objecten tot leven kunt brengen. Door beelden frame voor frame op te nemen en deze achter elkaar af te spelen, krijg je een bijzonder cool effect.

In de Stop Motion workshop ga je, hoe kan het ook anders, groenten laten bewegen en de hoofdrol laten spelen in een spannende, bloederige, ontroerende, romantische of grappige film. Samen met een filmcrew van de Taartrovers, bekend van het Fantastisch Kinderfilm Festival en workshops in EYE, leer je de beginnerskills van stop motion. Hun programma’s zijn meestal gericht op kinderen, maar speciaal voor het FFF ontwikkelde Tessa van Grafhorst van de Taartrovers een nieuw workshop-programma. 

Een eenmalige kans dus om de fijne kneepjes van deze filmtechniek te leren. En om je fantasie even helemaal op de vrije loop te laten. De sets van de Taartrovers zullen als inspiratie dienen voor het maken van een eigen stop motion foodfilmpje. De anderhalf uur durende workshop is voor beginners, dus zo min mogelijk ervaring is het leukst. Deel dit programma


Ga terug naar het workshops - kok programma


blog comments powered by Disqus