Nieuws

<b>Foodcourt Flirts</b>

Foodcourt Flirts

Een straat vol trucks, busjes en kraampjes, maar vooral héél erg lekker eten. Speciaal voor jou een paar aanknopingspunten voor een kletspraatje met de makers. 


Curry Up - Eat natural en be curryous
‘Het vreemdste wat we tot nu toe hebben meegemaakt met onze truck? Laatst kwam er iemand van een casting bureau langs. Of we ons wilden inschrijven, haha. Leuk om te horen dat niet alleen ons eten in de smaak valt.’ Meer weten over de geneeskrachtige werking van de curry’s (waar deze boys hun spicy uiterlijk aan te danken hebben)? Ga naar www.curryup.nl.

Melt - Alles kan een ijsje zijn
‘Met het matthijsje hebben we het tot aan de dwddtafel van Matthijs van Nieuwkerk geschopt. We zaten daar voor de crowdfunding van onze ijs 3D printer die op dit moment gebouwd wordt. Als alles volgens plan gaat kunnen je binnenkort ter plekke een ijsje in de vorm van bijvoorbeeld je hoofd bestellen. Je kunt het ijsproject op de Melt fanpage.

Grizzl - Meat the veggies
‘Wij zijn net als de Grizzly beer altijd opzoek naar ingrediĆ«nten die afkomstig zijn uit de natuur. Van alles wat we verkopen bieden we een vegetarische en een vlees variant. Een jongen uit Rotterdam was helemaal ondersteboven van onze Meat burger. Dat is mijn doel: mensen blij maken met onze snacks. Iets minder is dat we bij de ANWB ook geen onbekende zijn. We hebben afgelopen jaar al zes keer langs de weg gestaan…’ Waar de Grizzl foodtruck nog meer staat vindt je op hun facebook.

Buskruid - De soepbus op locatie
‘Buskruid komt voort uit een lange brainstormsessie met m’n moeder. Een pittige naam die bij onze soepen past. Wat het zo leuk maakt om in de bus te staan zijn de verschillende gezichten die we elke keer voor ons raampje krijgen. De complimenten en reacties: mensen zijn altijd zo enthousiast. Dat, en het feit dat ik zelfstandig ondernemer ben, maakt me echt gelukkig.’ Check buskruid.com voor lekkere recepten en onze agenda!’

 

Tekst: Trudy Heijne
Foto’s: Yvonne de Zeeuw


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus