Nieuws

Opbouw in volle gang - nog één nachtje

Opbouw in volle gang - nog één nachtje

Het is bíjna zover! Vanaf morgenmiddag is het drie dagen food, film en festivaltijd. Een lang weekend de beste foodfilms, de leukste workshops, het lekkerste eten en de interessantste liveshows.

Na twee dagen opbouwen en nog één (voor ons kort) nachtje, is de Westergasfabriek bijna omgetoverd tot FFF. Vrijdagmiddag gaan we echt van start en knallen het festival in met een line-up food trucks, The Lunchbox, Wildpluk de Dag en de Proefwerk-lunch. Een uurtje later staan alweer de volgende onderdelen op het programma, en om 15.00 uur is het dan tijd voor de eerste liveshow: Amsterdam Voedselstad.
 
Wie overdag moet werken, komt daarna borrelen op het FFF. De lekkerste biertjes staan al koud (en zijn voorgeproefd) en om 17.00 uur gaat ook het FFF Restaurant voor het eerst open, dat op de foto nog volop wordt opgebouwd, gedekt en versierd. Het keukenteam kreeg van sterrenchef Joris Bijdendijk aan het begin van de avond alvast een briefing - de foto's daarvan zie je morgen.
 
Feesten kan natuurlijk ook. Sowieso worden dansjes op de markt gewaardeerd, maar wil je echt helemaal los gaan dan kan dat tijdens Tropische verrassing, vanaf 23.00 uur tot diep in de nacht. Want al regent het misschien buiten, binnen waan je je in de Tropen. Tot morgen!


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus