Nieuws

FFF Restaurant te koop!

FFF Restaurant te koop!

We hebben het restaurant nog maar nauwelijks opgebouwd, of we willen er alweer vanaf. Het Food Film Festival duurt maar drie dagen en een groot deel van de spullen is nu in de verkoop tegen een zacht prijsje!

Sta je op het punt een restaurant te openen, of is jouw zaak toe aan een nieuw servies of apparatuur? Grijp dan nu je kans. Na drie dagen van dienst te zijn geweest in het FFF Restaurant is er de mogelijkheid om het servies, glaswerk, bestek en professionele apparatuur met een fikse korting op de kop te tikken. Daarnaast doneren deze sponsors bij verkoop van de producten een mooi bedrag aan het goede doel 10.000 Food Gardens.

RITZENHOFF | servies en glaswerk
Ritzenhoff verkoopt na het Food Film Festival servies, glaswerk en bestek. Het servies, uit de lijn White Basics, en het bestek, uit de lijn Mondo, is naar ontwerp van Maxwell&Williams. Het glaswerk in het restaurant komt uit de Aspergo-serie van Ritzenhoff. Bekijk hier de catalogus om de producten eens goed te bestuderen. Het servies op pagina 15, 16 en 17, en het bestek op pagina 157 en 158. Ritzenhoff schenkt bij verkoop een deel aan het goede doel. De hoogte van de korting is bijzonder aantrekkelijk; het ligt rond inkoopprijs en is afhankelijk van het deel dat je afneemt!

RATIONAL | combisteamers
De professionele combisteamers van Rational worden in elke keuken gebruikt. Nu is de kans om er een tegen een schappelijke prijs aan te schaffen. Rational biedt de SCC 61E combisteamers aan voor €7.500,- en het onderstel (universeel) voor €350,-. De plaatsingskosten bedragen dan nog €282,-. In totaal betaal je dan slechts €8.882,- excl. BTW, waarvan €750,- naar het goede doel gaat!

RHIMA | vaatwasser
Na het festival hebben we ook een vaatwasser van het type DR 60i (met 1 aanvoertafel, 1 afvoertafel en 1 voorspoeldouche) in de aanbieding. Deze verkoopt Rhima met 30% korting voor € 6.245,- excl. BTW en excl. installatie. Hiervan maakt Rhima €624,50 over naar het goede doel.

Heb je interesse in alle of een van bovenstaande producten, neem dan contact op met Meike Koster: meike@foodfilmfestival.nl.

 

 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus