Nieuws

Maak de winnende caesarsalade

Maak de winnende caesarsalade

Al de hele week wordt er tijdens de lunch op het FFF-kantoor gestreden om de eer van de beste Caesarsalade. We zijn alvast aan het oefenen geslagen voor de skillsworkshop. Tijdens het festival kun jij ook meedoen. 

Al zijn we nog bezig de klodders zelfgeklopte mayonaise van de tafels te poetsen, we houden nóg meer van deze klassieker. Vanaf vrijdagmiddag 25 april gaan de kaartjes voor allereerste skillsworkshop op vrijdagmiddag 10 mei in de verkoop. Alleen voor deze skillsworkshop kun je een kaartje kopen en daarmee een plek in de workshop reserveren, kaarten voor de overige skillsworkshops zijn alleen ter plekke op het festival te koop. Koop je kaartje dus nu en maak de salade beter dan het FFF-team! 


Frisgroene blaadjes romaine sla, knapperige croutons, volromige dressing op basis van een mayonaise afgemaakt met een perfect eitje en schaafsel Parmezaanse kaas. Klinkt simpel? The devil is in the detail, ondervonden wij. Niet voor niets zeggen chef-koks dat ze aan dit klassieke gerecht het niveau van een kok kunnen afmeten. In de skillsworkshop leer je de perfecte Caesarsalade te maken. En die verveelt nooit, kunnen wij na vier dagen lunchen wel zeggen. 


Doe mee

Zo'n salade moet er natuurlijk ook een beetje mooi uitzien. Alle deelnemers van de workshop kunnen daarom meedingen naar een prijs. Maak dan een foto van de door jou gemaakte Caesarsalade, zet 'm op Instagram en tag het Food Film Festival. De beste foto maakt kans op een mooie prijs!

 

Skillsworkshop Caesarsalade

Vrijdag 9 mei om 13:00 uur, MC Grote Studio
Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus