Nieuws

FFF zoekt sterren in de bediening en topfotografen!

FFF zoekt sterren in de bediening en topfotografen!

Het Food Film Festival wordt ieder jaar mede mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers. Ben jij een ster in de bediening die met een grote glimlach sterwaardig eten kan serveren of gaat geen maaltijd aan je voorbij zonder dat je er een foto van maakt? Dan zoeken wij jou.

Voor FFF 2014 zijn we namelijk nog dringend op zoek naar talenten in de bediening en naar fotografen die het hele festival van opening tot keynote kunnen vastleggen.

Bediening
In het restaurant van het Food Film Festival serveer je alleen de beste maaltijden. Elke dag wordt een uitgebreid menu samengesteld van verse en lokale producten door het food team van Joris Bijdendijk. Als vrijwilliger in de bediening zorg je ervoor dat de gasten tussen de programmering door kunnen genieten van datgene waar het festival om draait: eten!


Wat vragen we: minstens twee festivaldagen beschikbaar 

Festivalfotografen
Voor ons redactieteam zijn we op zoek naar fotografen die houden van eten, films en festivals. Het redactieteam doet tijdens het festival verslag van ├ílles. Workshops, Q&A’s met filmmakers, mensen op de markt, het grote debat: van de opening tot de afsluitende keynote en van ontbijt tot diner.
 
Wat vragen we: als festivalfotograaf heb je ervaring met het fotograferen op festivals of met food en/of filmfotografie. Werken tijdens het Food Film Festival is vrijwillig, maar daar krijg je natuurlijk heel veel voor terug. Good, clean & fair eten en ook altijd een naamsvermelding bij het gebruik van jouw foto in de media (en dat is vaak).

Lijkt het je leuk om te bedienen of fotograferen op 9, 10 en 11 mei? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op de vrijwilligerspagina.

Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus