Nieuws

<b>De kaartverkoop</b> is gestart!

De kaartverkoop is gestart!

Zaterdag 12 april zijn de kaarten voor het Food Film Festival 2014 in de verkoop gegaan. Heb jij je tickets al binnen? De ervaring leert dat het snel kan gaan.

Vanaf nu zijn de kaarten voor de workshops, films, feesten en de pubquiz van het Food Film Festival te koop. Dat doe je via deze website. Onder de kop TICKETS (hier links in de menubalk) vind je de ticketshop. Het is handig als je van tevoren al weet wat je precies wil kopen, want dan kun je via de zoekbalk makkelijk je favoriete film of workshop zoeken.Let bij je aankoop altijd goed op of je een kaartje hebt voor de juiste dag en het juiste tijdstip. Alle films worden namelijk vaker dan één keer vertoond en ook de workshop Stop-Motion is op twee verschillende tijden te volgen op zaterdag 10 mei.

Heb je nog geen keuze gemaakt? Misschien kan het blokkenschema hieronder verheldering bieden. Je kunt er op klikken voor een grotere (en clickable!) versie.  Je kunt hier ook de PDF downloaden, zodat je het blokkenschema kunt printen.

Vind je het lastig om te kiezen? Dan zijn de shortsblokken Mengelmoes en Varkens aanraders. Daarnaast zijn er verschillende films waar ook filmmakers of interessante sprekers na afloop langskomen voor een Q&A. En wil je meer leren van verschillende wereldkeukens en ermee aan de gang gaan? Kijk dan eens naar de GlobalCuisine-workshops: Indiaas, Zweeds, Surinaams, Chinees, Indonesisch en nog veel meer! 

Leden van de YFM krijgen korting
Als je lid bent van de YFM of Slow Food krijg je tijdens het Food Film Festival korting op je filmkaartje en ondersteun je onze doelen. 
Vergeet  je Slow Food-pas en identiteitsbewijs niet mee te nemen, want zonder krijg je helaas geen korting!

De Youth Food Movement (YFM) is onderdeel van de internationale SlowFood-beweging. Jongeren tot 30 jaar kunnen voor 30 euro per jaar lid worden van de YFM. Een normaal SlowFood-lidmaatschap kost 60 euro per jaar. Word nu lid van de YFM. Zorg dat je bij het inschrijven het convivium 'Youth Food Movement' kiest. 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus