Nieuws

Hotspotters gezocht

Hotspotters gezocht

Het Food Film Festival is op zoek naar food- en film fans die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste, leukste en lekkerste plekken in zijn/haar stad. Ben jij zo iemand? Geef je dan op als hotspotter en win 1x2 filmkaartjes!

Dat het Food Film Festival er weer aan komt wisten jullie natuurlijk al, maar het zou nog leuker zijn als iedereen het weet. Daarom hebben we, net als vorig jaar, een Hotspotactie. We kunnen heel goed jullie hulp gebruiken om het festival op de leukste plekken van Nederland in tien verschillende steden bekend te maken. 
 
Wij sturen jou een pakketje met posters en festivalkrantjes om op 10 plekken in jouw stad te verspreiden. Weet jij een etalage of een andere plek waar het Food Film Festival goed te zien is en iedereen zo'n krantje mee wil pakken? Weet jij de leukste koffietentjes, de gezelligste culturele podia of de tofste bioscopen? Geef je dan op als een van onze tien hotspotters!
 
We zoeken hotspotters in de steden:
Rotterdam 
Utrecht 
Groningen 
Den Haag 
Maastricht 
Eindhoven 
Nijmegen 
Haarlem 
Leiden 
Wageningen
 
Natuurlijk help je ons er heel erg mee, maar er valt ook iets leuks voor jezelf te winnen! Hoe? CreĆ«er de mooiste hotte FFF spot in jouw stad, maak er een foto van en mail hem naar femke@foodfilmfestival.nl. Easy-peasy.
 
Hieronder een beetje inspiratie! 
 
 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus