Nieuws

Programma bijna bekend

Programma bijna bekend

Over een week is het zover en is ons programma helemaal rond! Vanaf woensdag 2 april staat het programma van het Food Film Festival 2014 online. Food, films, workshops, debatten, shows en meer!

Welke films hebben we dit jaar weer uitgezocht? Zit die éne erbij, waar je al zoveel over had gehoord? En de workshops, welke foodskills zou je dit jaar weer kunnen leren en van wie? Vanaf volgende week kun je de lekkerste en mooiste momenten op het Food Film Festival alvast uitzoeken, en ervoor zorgen dat je in het weekend van 9 tot 11 mei helemaal vrij bent.
 
Ook dit jaar hebben we naast de films en workshops weer talkshows en een groot debat over interessante en relevante onderwerpen, een heerlijke markt en fantastisch FFF Restaurant. Daarnaast zal er nog wat extra randprogrammering zijn, en natuurlijk de Food Film Competitie. Wil jij zien waarom het festival zo tof is? Houd deze site dan goed in de gaten.
 
Let op, de kaartverkoop start op zaterdag 12 april om 11.00 uur. Dan zijn alle tijden en data helemaal hartstikke definitief, en kun je je tickets voor de verschillende onderdelen kopen. Wees er snel bij, want het is in het verleden al vaker voorgekomen dat een workshop of film in no-time was uitverkocht. Het is aan te raden van tevoren goed te weten wat je wilt, zodat je sneller kunt reageren.


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus