Nieuws

Het Food Film Festival gaat op reis!

Het Food Film Festival gaat op reis!

In 2015 bestaat het Food Film Festival vijf jaar en dat gaan we vieren! Daarom gaat het festival vanaf mei op reis door heel Nederland, met een rondreizend programma van food, film en talks.


programma

Dit jaar gaan we het helemaal anders doen: het Food Film Festival on Tour! De eerste editie vindt plaats in Groningen op 5 juni, daarna volgen Utrecht op 25 juni en in het najaar Wageningen, Den Haag en Amsterdam, waar we op bezoek komen met een avondvullend programma over verschillende, belangrijke voedselthema’s. FFF on Tour is een rondtrekkende live talkshow, waarbinnen de bekende FFF ingrediĆ«nten Food, Film en Festival op één avond samenkomen. De avonden bieden een podium aan talentvolle, regionale chefs, producten uit de streek en lokale filmmakers. Daarnaast wordt een mooie foodfilm vertoond, waar het eten van die avond feilloos bij aansluit. 


Dus géén driedaags Food Film Festival, maar vijf minifestivals, door het hele land heen. Samen met de regionale afdelingen van de Youth Food Movement gaan wij deze edities organiseren. Want af en toe moet je op reis om als festival je te laten inspireren.


De exacte data en inhoudelijke programmering worden op een later tijdstip bekendgemaakt. Vragen over het programma of een eventuele samenwerking? Neem contact op met producent Dionne van Zijl van het Food Film Festival via dionne@foodfilmfestival.nlGa terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus