Nieuws

Best of <b> FFF </b> tijdens KANTOR-uren

Best of FFF tijdens KANTOR-uren

Van 14 tot 16 november is er weer KANTOR! In een leegstaand kantoorpand wordt een weekend lang de meest fantastische combinatie van kunst en cultuur georganiseerd. Dit jaar presenteert FFF een 'best of' van korte foodfilms!

Dit wordt de tweede editie van KANTOR. Het festival, dat dit jaar haar intrek neemt in De Sloot Office in Amsterdam Westpoort, is in het leven geroepen om met een positieve en creatieve invulling de groeiende leegstand onder de aandacht te brengen. Waar winstmarges en beleggingsrendementen vroeger de dienst uitmaakten, tovert KANTOR de lege werkvloer van De Sloot Office een weekend lang om tot een cultureel podium voor divers creatief talent en gerenommeerde cultuurhuizen zoals EYE, het filmmuseum, Nationale Opera & Ballet, De Kleine Komedie en Boijmans van Beuningen Museum gepresenteerd door ARTtube.

En dus ook het Food Film Festival! Ben je fan van foodfilms en zou je dolgraag eens een selectie uit voorgaande jaargangen van het Food Film Festival zien? Grijp dan nu je kans! Het eerste uur zal programmadirecteur Janno Lanjouw aan de hand van korte fragmenten laten zien hoe het Food Film Festival zijn programmering samenstelt. Daarna zijn er verschillende korte films uit het FFF-filmarchief te zien. Allemaal mèt korte introductie van Janno.

En natuurlijk is er ook nog een boel anders op KANTOR te doen! Go check it out!


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus