Nieuws

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Het Food Film Festival is fantastisch leuk, maar zonder vrijwilligers zijn we nergens. Daarom zijn we nu, net zoals voorgaande jaren, weer druk op zoek naar iedereen die wil helpen.

Drie dagen lang staat alles in het teken van eten: films, workshops, events, het restaurant en feest. En voor elk onderdeel hebben we mensen nodig die helpen. Wil jij het festival van dichtbij meemaken, samenwerken met andere jongeren en helpen om het FFF tot een succes te maken? Geef je dan op als vrijwilliger!
 
Doe mee
We zijn op zoek naar mensen voor verschillende functies. Handige handjes bij de opbouw, snelle voetjes voor in de bediening , soepele snijders in de keuken en toppertjes achter de bar. Natuurlijk zoeken we ook hulp voor de publieksservice, achter de kassa en meer. En heb je al meer ervaring? We zijn ook op zoek naar locatie-assistenten, runners en redactionele ondersteuning.
 
Doorgaans werk je als vrijwilliger op alle drie de festivaldagen een dienst van ongeveer zes uur (voor sommige functies wijkt dit echter af). Natuurlijk krijg je een fantastisch leuk weekend ervoor terug, met leuke mensen en een fijne sfeer. Daarnaast kun je ook buiten je diensten om verschillende programmaonderdelen bijwonen, en ben je part of the team. 
 
Lijkt het je leuk om mee te doen? Bekijk dan op deze pagina welke functie het beste bij je past en meld je aan door het online aanmeldformulier in te vullen. 


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus