Nieuws

Food Films nu ook een eigen competitie

Food Films nu ook een eigen competitie

Eindelijk is het zo ver! Het Food Film Festival krijgt haar eigen competitie. Iets dat al erg lang op ons verlanglijstje stond. Lees hier welke awards en prijzen we mogen uitreiken voor de beste food films van het jaar.

Met een eigen competitie gaat een grote wens van het Food Film Festival in vervulling. Al drie jaar lang vertonen we de beste food films van het moment en het is hoog tijd dat dit bijzondere genre ook in de prijzen gaat vallen. Tijdens de vierde editie van het festival zullen we prijzen uitreiken in de volgende categorie├źn:

FFF Competition for Feature Length Food Films
Voor films van 45 minuten of langer, die niet ouder zijn dan januari 2013
prijs: 1000 euro

FFF Competition for Short Food Films
Voor Films korter dan 45 minuten, die niet ouder zijn dan januari 2013
prijs: 500 euro

FFF Audience Award 
Voor alle films van het Food Film Festival programma
prijs: 500 euro

Maar zo'n award krijg je natuurlijk niet zomaar. We nodigen zowel food- als  filmprofessionals uit om plaats te nemen in onze jury en een oordeel te vellen over de selectie films. Zij houden in de gaten dat de winnende film niet alleen geweldig gemaakt is, maar ook recht doet aan het thema food! De film met de beste mix van beiden gaat er uiteindelijk met de prijs vandoor. De Audience Award wordt natuurlijk bepaald door het publiek! Zorg dat jij op het Food Film Festival jouw stem uitbrengt.

Ben jij filmmaker en wil je nog deelnemen aan de Food Film Festival competitie? Stuur jouw food film dan nog voor 1 maart in via het entry formulier.

Foto:©Paul Ruigrok


Ga terug naar nieuws overzicht


Deel dit nieuws!
blog comments powered by Disqus