Chefs

Chefs
Het FFF Restaurant staat bekend om zijn kwaliteit, en ook dit jaar hebben we weer een topteam om jullie te verzekeren van heerlijke maaltijden. Of het nu gaat om lunch of diner, deze mensen staan klaar om jullie gastronomisch te verwennen, onder leiding van een heuse sterrenchef.
 
Joris Bijdendijk 
Voor het vierde jaar op rij is Joris heer en meester in de keuken van het FFF Restaurant. Als culinair opperbevelhebber is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit - en reken maar dat die goed zit. Afgelopen november haalde Joris zijn eerste Michelinster binnen als Executive chef bij Restaurant Bridges, dat hoort bij vijfsterrenhotel The Grand in Amsterdam. Wij kunnen dus naar waarheid en vol trots zeggen dat we een echte sterrenchef hebben klaarstaan in de keuken!
 
Samuel Levie
Ook geen onbekende in de FFF keuken. Samuel stelt al sinds de eerste editie samen met Joris het menu samen. Als culinair geweten zorgt hij ervoor dat alles binnen de FFF visie past. Hij is oprichter van de YFM, worstmaker (Brandt & Levie) en heeft heel veel ervaring in de keuken. Met het menu zit het dus wel goed.
 
Ard Muntjewerf
Ard zorgt ervoor dat alles in het restaurant op rolletjes loopt! Daarnaast is Ard ook onze sommelier en stelt hij in samenwerking met de chefs de wijnkaart samen. Als oud-bestuurslid van de YFM en ervaren sommelier (onder andere bij The Lobby en daarvoor bij Merkelbach) weet hij als geen ander hoe ons FFF Restaurant te runnen.
 
Dionne van Zijl
Dionne is onze Coordinator Food. Zij zorgt ervoor dat alleen de beste producten worden ingekocht, dat het keukenteam voorzien is van een fantastische keuken op locatie (een hele klus als er niks is!) en dat de beste chefs naar het Food Film Festival komen om voor jullie te koken. Bovendien heeft Dionne ook zelf al vele edities in de FFF keuken gewerkt. 
 
Oliver Rowe
Bewaker van het lokale aspect van onze ingrediĆ«nten. Oliver is al aanwezig in onze keuken vanaf de eerste editie van het Food Film Festival. Zowel in zijn Londense restaurant 'The Windsor Castle' als bij ons, let hij erop dat we met seizoensproducten werken die, zoals gezegd, zo lokaal mogelijk zijn.  
 
Yascha Oosterberg
Yascha, ook zo'n echte YFM-chef, werkt normaal als chef de partie in de keuken van Bridges en dus samen met Joris Bijdendijk. Hij draait al meerdere edities mee, en versterkt het team met liefde!