Vrijwilligers

Vrijwilligers

Het Food Film Festival wordt ieder jaar mede mogelijk gemaakt door de hulp van vele vrijwilligers. Ook dit jaar kunnen we jullie hulp weer erg goed gebruiken!

Het Food Film Festival is een ontzettend leuk driedaags festival over alles wat met eten te maken heeft; veel films, workshops, events en feesten! Deze vierde editie vindt plaats van 9-11 mei 2014 op de Westergasfabriek. Als vrijwilliger kun jij dit allemaal van dichtbij meemaken. Je bent deel van het festival, werkt samen met eensgezinden en ontmoet gegarandeerd leuke mensen! We kunnen op veel plekken hulp gebruiken, zowel in de aanloop naar als tijdens het festival.  Wil jij ook nog een steentje bijdragen? Meld je dan nu aan! 

Mee doen?
Lijkt het je leuk om mee te doen? Bekijk dan hieronder welke functie die nog open is het beste bij je past en meld je aan door dit online aanmeldformulier in te vullen. Doorgaans werk je op alle drie de festivaldagen een dienst van ongeveer 6 uur (voor sommige functies wijkt dit echter af). Daarnaast is het handig als je meteen een kopie van je paspoort of ID-kaart mailt naar  vrijwilliger@foodfilmfestival.nl. Als we je gegevens binnen hebben, krijg je zo snel mogelijk een reactie. Voor vragen of opmerkingen kun je natuurlijk ook altijd mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Wat krijg je er voor terug?
Naast een fantastisch leuk weekend met leuke mensen en een fijne sfeer, hebben we je als vrijwilliger nog meer te bieden. Daarnaast kun je buiten je diensten om allerlei programmaonderdelen bijwonen. 

We zoeken vrijwilligers in de volgende functies: 

Bediening
In het restaurant van het Food Film Festival serveer je alleen de beste maaltijden. Elke dag wordt een uitgebreid menu samengesteld van verse en lokale producten. Als vrijwilliger in de bediening zorg je ervoor dat de gasten tussen de programmering door kunnen genieten van datgene waar het festival om draait: Food! 

Vereisten:  Minstens twee festivaldagen beschikbaar + ervaring in bediening (+ CV opsturen!).

Nachtbar
Vrijdag en zaterdagavond vieren we feest tijdens het festival en daarvoor zoeken we vrijwilligers voor achter de bar, in de garderobe en bij de muntverkoop in het Machinegebouw en Ketelhuis. Als 'nachtbar' vrijwilliger draai je dus maar 2 nachtdiensten en ben je de rest van het festival vrij, ideaal! Daarnaast maak je de FFFunzige feesten natuurlijk helemaal mee. 

 

Bouwploeg

In de dagen voor en tijdens het festival moeten er zaken worden op- en afgebouwd. Denk hierbij aan decorstukken, het restaurant en de markt. De bouwploeg zorgt ervoor dat dit gebeurt. Bovendien moet wanneer het festival is afgelopen er weer een hoop afgebouwd worden. Dit zal gebeuren op zondag avond. Hoe meer hulp hoe beter! Let op: Iedereen die mee helpt afbouwen is uitgenodigd voor de exclusieve nazit met de organisatie zondagavond.

Vereisten: ruime beschikbaarheid (sowieso donderdag 8, vrijdag 9 en zondag 11 mei) en zin om de handen uit de mouwen te steken.

Vragen? Voor vragen of opmerkingen kun je altijd mailen naar vrijwilliger@foodfilmfestival.nl.