Locatie + Route

Locatie + Route
Al voor de derde keer strijkt het Food Film Festival neer in Studio/K. Dit filmtheater heeft alles wat het Food Film Festival nodig heeft en daarom is het ook zo’n perfecte plek voor ons festival. Omdat de films steeds zo snel waren uitverkocht hebben we er dit jaar een extra locatie bij! En niet zomaar een locatie, we mogen het hele weekend lang films vertonen in filmtheater Kriterion, het neefje van Studio/K. De beste films van ons programma zullen worden vertoond en ook kun je in Kriterion heerlijk lunchen.

Hoofdlocatie: Studio/K
Timorplein 62
1094 CC Amsterdam

Externe filmlocatie: Kriterion
Roetersstraat 170
1018WE Amsterdam
info@kriterion.nl

Routebeschrijving vanaf Studio/K

Pendeldiensten TAXI-E tussen Studio/K en Kriterion
Op zaterdag en zondag gaat er tussen 12:00 en 18:00 uur een taxi van TAXI-E gratis pendelen. Na 18.00 uur gaat er één taxi weg en staat er van 18.00 tot 21.00 uur alleen nog een taxi bij Studio/K, die tegen normaal tarief bezoekers kan vervoeren. Na 21.00 uur gaat deze ook weg (TAXI-E rijdt niet na negenen.)

Bereikbaarheid via openbaar vervoer/fiets
Studio/K bevindt zich in het oude ambachtsschoolgebouw aan het Timorplein, aan de Borneostraat, in de Indische buurt in Amsterdam. Te bereiken met tram 14 (halte Zeeburgerdijk of Javaplein). Of met buslijn 22 of 65 (halte Javaplein). Timorplein ligt op loopafstand van station Amsterdam Muiderpoort.

Ook in de buurt: tram 3 en 7 (halte Station Muiderpoort), tram 10 (halte Zeeburgerstraat). En buslijn 37 of 40 (halte Station Muiderpoort). Of nachtbus 359 (halte Zeeburgerdijk of Javaplein).

Bereikbaarheid met de auto vanaf het centraal station
Volg de Prins Hendrikkade in oostelijke richting (900 m). Volg de weg bij het Scheepvaartmuseum naar links en sla dan meteen rechtsaf de Oostenburgergracht op. Na 800 meter weer rechts afslaan de Sarphatistraat op, en meteen links de Zeeburgerstraat op (aan je linkerhand heb je de molen). Na 200 meter sla je linksaf de Zeeburgerdijk op. Je rijdt onder het spoor door en slaat daarna meteen rechtsaf de Borneostraat in. Na 200 meter heb je het Timorplein-gebouw aan je linkerhand.
 
Routebeschrijving vanaf Centraal Station
 
Maandag t/m zaterdag vanaf 21.00 uur én op zondag gratis parkeren.
 
map-generator.net
 
Overige Locaties:
 
Workshoplocatie: Van Niftrik traiteurs
Zeeburgerdijk 54 A
1094AE Amsterdam
 
Routebeschrijving vanaf Studio/K
 
Cybersoek
Timorplein 22
1090 EA Amsterdam

Cybersoek bevind zich naast Studio/K

OBA Javaplein
Javaplein 2
1094 HW Amsterdam 
Buurtcentrum de Meevaart
Balistraat 48/A
1094 JN Amsterdam
praatmee@meevaart.nl
Java Bookshop
Javastraat 145
1094 HE Amsterdam 
IIRE
Lombokstraat 40
1094 AL Amsterdam