workshops

Nordic Food Lab <b>Seminar Professionals</b>

Nordic Food Lab Seminar Professionals

Ben Reade | Seminar | 120 min | Engels gesproken
Voorstelling: zondag 24 maart 12:30 | Van Niftrik

Als er één stroming is die de trends in eten en koken op dit moment bepaalt, is het Nordic Cuisine. Ben Reade is Head Culinary Research and Development van het Nordic Food Lab, het instituut dat is opgericht door Claus Meyer en Rene Redzepi van toonaangevende restaurant Noma.

In dit fascinerende laboratorium zijn chefs en voedselwetenschappers dagelijks bezig om de Nordic Cuisine naar een nóg hoger plan te tillen. Tijdens het Food Film Festival zal Ben Reade een uniek seminar geven over smaak. Als hoofd van dit Kopenhaagse instituut neemt hij je mee op een virtuele strooptocht door de noordelijke natuur. Hij zal je laten zien hoe smaakt werkt en hoe je de zintuigen kunt manipuleren met de talloze ingrediënten waarmee we zijn omringd. Kortom: een jamsessie voor de zintuigen.
 
Dit seminar is de droom van iedere chef en voor iedereen die meer wil leren over deze woest lekkere en bewuste keuken. Daarom hebben we tijdens het Food Film Festival twee seminars: één voor professionals en één voor amateurs, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om op zijn eigen niveau mee te kunnen draaien. Bij de workshop voor professionals wordt er vanuit gegaan dat je bekend bent met bepaalde termen en weet hoe het er in een professionele keuken aan toe gaat. Als je tot die groep behoort, koop je vanaf 27 februari je kaarten via deze pagina. Doe je liever mee met het seminar van de non-professionals, kijk dan hier.
 
 

Deel dit programma


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus