workshops

Oedipus Brewing: Wij willen bier!

Oedipus Brewing: Wij willen bier!

Rick Nelson | Proeverij | 90 min
Voorstelling: vrijdag 22 maart 20:00 | Cybersoek

Bier is een van de oudste en meest wijdverbreide alcoholische dranken. De laatste tijd is er nieuwe interesse voor ambachtelijk gebrouwen soorten, wat behalve erg lekker, ook erg leuk is. Oedipus Brewing laat je aan de hand van meerdere brouwsels proeven wat er de afgelopen jaren aan bier is veranderd.

Oedipus Brewing is een kleine brouwerij van jonge brouwers die werd opgericht op een Amsterdamse zolderkamer. Inmiddels zijn de brouwers een graag geziene gast op festivals en feestjes. Dit heeft te maken met een vernieuwde interesse in ambacht en lokale smaken – maar vooral omdat de bieren bijzonder goed smaken. 

De afgelopen decennia zijn wereldwijd steeds meer ambachtelijke en lokale brouwerijen begonnen met brouwen. Deze brouwerijen weten traditie en innovatie te combineren en maken spannende en lekkere bieren. Bier kan namelijk zoet, zuur of bitter zijn. Rick Nelson laat je meerdere bieren uit eigen brouwerij proeven zodat je ontdekt hoe veelzijdig dit oeroude product is. 
 
Daarna nog meer trek in bier? Schuif dan direct door naar Studio/K want ook daar is van de ambachtelijke biertjes van Oedipus te genieten tijdens Kimchi's Nachtbrouwerij.
 

Deel dit programma


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus