workshops

It's not just brunch

It's not just brunch

Jason Hartley | Workshop | 120 min | Engels gesproken
Voorstelling: zondag 24 maart 10:00 | Van Niftrik

Het beste medicijn tegen een Zondagse kater? Een stevige brunch met veel eieren en Bloody Mary’s. Zolang het maar comfortabel is, of in termen van Jason Hartley: lovefood. In deze workshop gaat hij je leren een geweldig gerecht samen te stellen met simpele, eerlijke ingrediënten, alles from scratch gemaakt. Dag kater!

De van oorsprong Britse Jason Hartley werd bekend door de pop-up brunches die hij in Amsterdam organiseerde. Deze eetfeestjes waren zo succesvol dat hij vorig jaar een restaurant opende: Lovefood HQ. In veel wereldsteden is de brunchtraditie al jaren omarmd, in Nederland begint het nu mondjesmaat door te dringen. Bij Lovefood kun je in de weekenden uitgebreid brunchen maar ook uitgebreid dineren en je tegoed doen aan cocktails.

Op Jasons kaart staan brunchgerechten uit alle werelddelen. Zo kun je kiezen voor American pancakes, een klassieke Joods/New Yorkse brunch, Franse eggs benedict of traditioneel Engels met worstjes, bacon en bonen. Welk gerecht Jason tijdens het Food Film Festival gaat maken blijft nog even een verrassing, maar voor brunchfans is deze workshop natuurlijk essentieel.
 
Foto: Dingena Mol
 
 

Deel dit programma


Ga terug naar het workshopprogramma


blog comments powered by Disqus